M0N0L0Q 2 Posted April 3, 2018 Proponuje by z obu serwerów usunąć broń glock, dlaczego? 1. jak wyjedzie ci taki gość z glockiem w biegu zacznie strzelać to ciężko takiego zabić 2. glock podczas bieganie nie ma wogóle rozrzutu przez co można biegać i strzelać celnie nawet na długość longa na dd2 3. glock w połączeniu w + spam LPM jest wydaje mi się lekko zbyt OP dodam również, że przeprowadziłem dzisiaj na serwerze 3 razy głosowanie czy mam kickować ludzi za glocka, a oto wyniki: 1 - 7 os 100% TAK 2 - 11 os 91% - TAK 3 - 8 os 88% - TAK Lecz można sobie pomyśleć "glock to bron tak jak kazda inna" lecz czy nie ta sama sytuacja jest z "autolamami"? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sort_U 94 Posted April 3, 2018 Kickować za glocka? Ty się dobrze czujesz? Trzeba się strzelać nauczyć, wtedy problem się rozwiązuje 1 Share this post Link to post Share on other sites
 Co Złego To Nie My 177 Posted April 3, 2018 Nie glock to bron podstawowa sam wole glocka od uspa NA NIE 1 Share this post Link to post Share on other sites
 MatySSSS 41 Posted April 3, 2018 Glock jest to podstawowa broń, a na meczu turniejowym też Ci może gracz zrushować glockiem i też trudno wyjść z takiej sytuacji. Jak chcesz usunąć glocka to czym na pistoletówkach będzie terrorysta strzelał jak nie glockiem. Pamiętaj, że nie każdy lubi strzelać P250 czy Deaglem. Jest to kwestia czasu i nauki grania przeciw takim graczom . NA NIE. 2 Share this post Link to post Share on other sites
 →Tak← 27 Posted April 3, 2018 Glock to podstawowa broń tt. NA NIE. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sort_U 94 Posted April 3, 2018 Generalnie to temat można zamknąć,. @zaksiu Share this post Link to post Share on other sites
 zaksiu 529 Posted April 3, 2018 Również jestem na nie. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites