Jump to content

Locked PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS MOBILE

Recommended Posts

• Cała zawartość 5
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź
    Last activity:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig&hl=pl

Wydanie na mobilne urządzenia przygotowało studio Lightspeed & Quantum. Najważniejsze, że zachowano prawie wszystko to co mamy dostępne normalnie. Na mapę o wymiarach 8×8 km kwadratowych trafia 100 osób. PUBG Mobile pozwala również na zabawę w ekipie i co więcej mamy tam wbudowany czat głosowy. Oczywiście gra musi mieć ciągły dostęp do internetu.

Jako, że gra jest za darmo to wiadomo, że znajdziemy w niej mikrotransakcje, ale te dotyczą kosmetycznych elementów rozgrywki i nie wpływają na jej przebieg.

Wymagania:

• Android – obecnie wspierane jest ponad 500 urządzeń, w tym najbardziej popularne pokroju telefony. Najważniejsze by mieć system w wersji 5.1.1 i przynajmniej 2GB pamięci RAM.
    • iOS – aby móc grać powinniście mieć przynajmniej wersje systemu 9.0 lub nowszą.

Źródło: izaktv.pl

Ja zainstalowałem, ale jeszcze nie miałem przyjemności pograć ;)

https://cskatowice.com/topic/28450-playerunknowns-battlegrounds-mobile/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!