`RЕďvΞιΝ 1 339 Last activity: November 24, 2019 Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Po nowym roku dziwnym trafem Microsoft uznał mój (oryginalny) system za nieoryginalny xD Po skontaktowaniu się ze sklepem, w którym zakupiłem system dostałem informacje co mam zrobić żeby ponownie aktywować system. Wielu z was może to pomóc więc go wam tu opiszę. Taką informację zobaczycie w dolnym prawym rogu ekranu (przyznać się kto tego nie miał) xD Jeżeli posiadacie oryginalnie zakupiony klucz, musicie zrobić następującą rzecz. Wchodzicie w C:\Windows\System32 i szukacie pliku/aplikacji "cmd", następnie uruchamiacie jako administrator. Możecie ją także uruchomić z menu start/uruchom i tam wpisujecie cmd+enter Wyskoczy wam wtedy takie okno: Następnie wpisujemy komendę "slmgr -rearm" i enter. Ważne!!! po slmgr należy raz wcisnąć spację Później już tylko restart kompa i ponowna aktywacja systemu . Nie gwarantuję że to zadziała na nieoryginalnych kluczach xD Powodzenia Link to comment https://cskatowice.com/topic/26963-re-aktywacja-systemu-windows-7/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts