P@tRyK 1 919 Last activity: July 27 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Witam,jak w temacie mam problem ze sterownikiem producenta Bloody g501,w sensie słuchawek.Otóż przestał on mi działać tak z dnia na dzień bez powodu,nie wiem dlaczego.Działa mi regulacja głośności na pilocie,włącz/wyłącz mikro również,ale tych trybów tym guzikiem(kolorowym)już nie mogę zmieniać,nie działa.Przed każdym odpaleniem pc oraz gdy chce włączyc sterownik wyskakuje : "Please close the text file and run again...(lvy)" Pomocy,niektórzy mieli te słuchawki to pewnie wiedzą ;D EDIT Jeszcze jedno,sterownika nie mogę również usunąć w panelu sterowania w dziale Programy i funkcje,również nie wiem dlaczego....wyskakuje jakieś okno z chińskimi znakami "try....catch...Closing",już się nawet zastanawiałem czy czasem jakiś wirus mi nie broi ;p Jak nie pomożecie to prędzej czy pożniej i tak wylądują za oknem,póki coś w nich słychać to zostaną ;D @Ogen Dogen Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISIS 1 037 Last activity: 3 hours ago Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@tRyK 1 919 Last activity: July 27 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 806 Właściciel Last activity: 4 hours ago Posted October 25, 2017 Właściciel Share Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@tRyK 1 919 Last activity: July 27 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts