Persecutor 117 Last activity: March 11, 2019 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Od pierwszej chwili zatopieni w mysliCo bedzie dalej? takiej jak Ty jeszcze nie poznałemTo jak sakrament, chociaż badziej.Mysle ze to coś wiecej z tego będzieBo bardzo chciał bym ale nie wiem czy tego tez chcesz..Pierwsze wrażenie, jak nigdy do tądWkoncu jestem pewien że jesteś tąI nie chce się wycofać bo chce w to brąćTak Az zobacze szczery uśmiech na twej twarzyKiedy będziesz mowic ze ze mna chesz się zestarzeć..Ze nigdy w kłotni nie utoniemy w rozpaczyZe będzie tak! nie będziemy Się ranicZe nawet jak bym upadł będziesz moim wsparciemChce widziedz przyszłość i mieć ja przed oczamiChce do niej dążyć i wkoncu ją zobaczycNa włane oczychce żebyś była obok i żebym mogł to poczućwłasnie teraz., kiedy potrzebuje Ciebie w dzien i w nocydlaczego kocham? Bo wkoncu przejrzałem na oczybo Ciebie Kocham.. i wkoncu możesz to dostrzecKocham patrzeć jak spisz, kocham jak mnie widziszKocham milczeć jak mówisz, wtedy wszystko rozumiemKocham kiedy dotykasz mnie opuszkiemKocham tak naprawde wszystko w sumie..Wiesz ze kocham i kochać będe nadalZa Tobą Kotku na koniec ŚwiataCo do rozmów to przepraszamAle Zrozum jesteś Zbyt ważnaTak naprawde, wybieram się w wypraweBo tesknie już chociaz dobrze Ciebie nie poznałemA ja tesknie już za moim skarbemOd tamtej chwili wszystko przestało się liczyćŻuciłem prace i zaufałem intuicjiDlatego już nie wyobrażam sobie Ciebie z nikim innymWybacz ale z tej miłości ciezko mi jeśli ktos sie do Ciebie zbliżyChciał bym mieć Ciebie dla siebie ,bo tak własnie poczułem od pierwszej chwilibo tak własnie rozumiem miłosc,tylko Ty i Ja , Ja i Ty i nikt inny..nie naiwny, przed nami szeroka drogauświadamiając sobie ze tak będzie juz do koncamoże kiedyś zbłądze , może... nie wiemna pewno nie wiem co zrobie kiedy nie będzie Ciebiena pewno nie będzie tez mnie, zostanie wspomnienie Kocham patrzeć jak spisz, kocham jak mnie widziszKocham milczeć jak mówisz, wtedy wszystko rozumiemKocham kiedy dotykasz mnie opuszkiemKocham tak naprawde wszystko w sumie..Wiesz ze kocham i kochać będe nadalZa Tobą Kotku na koniec ŚwiataCo do rozmów to przepraszamAle Zrozum jesteś Zbyt ważna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brelok 305 Last activity: December 16, 2023 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blancik 0 Last activity: August 27, 2013 Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts