Jump to content

Recommended Posts

Last activity:

Uwielbiam szukać perełek w underze i w ten sposób słuchalem quebo jak miał 10 tysi wyświetleń a nie miliony, hase słuchałem jak miał po 2 tysiące (to ten co teraz wydaje płytę z kękim), oraz eripe czy vixen który do tej pory według mnie jest niedoceniany ;) Tym razem przedstawie wam 3 gości którzy dla mnie są typami co rozwalą polską scene rapgry w najbliższym czasie :) Zapraszam.

1. Zacznę od tego któremu według mnie może być najciężej, chociaż ja uważam go za kota i jest z mojego miasta, nagrywał już z Żabsonem więc zapewne kojarzycie tego gracza a jest nim "Zetha". Na koncertach których gra support robi mega roz**** więc napewno jest graczem koncertowym :) Podsyłam według mnie 3 najlepsze jego nutki. 

1a.  Zetha - to nie tak

1b.  Zetha - ORAJ

1c. Zetha - Młody Bóg

2. Kolejnym kotem jest "Pater". Przyznam się usłyszałem go dzięki Yurkowskiemu i od razu widać, że chłopak ma mega nawijke. Polecam serdecznie dla osób którzy lubią underowców: 

2a. Pater - Ad meliora tempora (kot ....)

2b. Pater - Musisz wiedzieć

2c. Pater - dowód

3. Przyszła pora na niego! Gracz którego rozkwit przespałem. Obawiam się że może się skończyć jak ze slimem aczkolwiek jest to rocznik 2000.... a składa wersy jakby był w branży minimum 10 lat :) Zjada całą scene tego śmiesznego polskiego rapu, a dopiero zaczyna. Z całego serca życzę mu by nie wchodził w żaden label bo tylko sobie może zniszczyć tą swobodę, która widać na pierwszym odsłuchu. Zapewne większość z was zna już tego kota, ale może jest ktos kto poniżej miliona wyświetleń nie wchodzi i zrozumie że w końcu warto :) Polecam serdecznie "Zeamsone". Wybór 3 piosenek był tak ciężki w tym wypadku, ponieważ on nie ma słabej piosenki, dlatego dałem 3 solowe i jedna z Vitaliyem, która dla mnie jest prze kozak :) 

3a.  Zeamsone - Trofeum

3b. Zeamsone - Lambo

3c. Zeamsone - High life

3d. Vitali & Zeamsone - Brat  

Zaznaczyć chcę że to mój ranking nie wspomniałem jeszcze wszystkich nutek jeżeli wam się podało to mogę ogarnąć kolejnych kotów. Pozdrówki a na koniec macie nutke której nie puszczajcie rodzicom haha

Taki Jeden Krzysiek - Pimpliner

Elo :)

https://cskatowice.com/topic/23333-witam/

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!