Jump to content

Locked UWAGA OSZUSTKI !

THE WODNIK1g
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 7
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

UWAGA!!! OSZUSTKI!!! Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach ale te informacje mogą się przydać.Chcę Was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.Zdarzy

UWAGA!!!
    OSZUSTKI!!!
    Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach ale te informacje mogą się przydać.Chcę Was ostrzec
    przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.Zdarzyło mi się to przy TESCO,
    ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco:
    dwie ładne dziewczyny około 20
    przychodzą do Waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika.Zaczynają myć szyby.Jak im podziękujecie 
    i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą by lepiej podrzucić je do następnego TESCO.
    Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się wzajemnie pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się za robienie loda. Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza, w tym czasie ta druga
    kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj.
    Jutro też jadę.
    Portfel w hurcie kosztuje 4 złote.

ha :D

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!