THE WODNIK1g 168 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 UWAGA!!! OSZUSTKI!!! Nie wiem, czy też robicie zakupy w marketach ale te informacje mogą się przydać.Chcę Was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek.Zdarzyło mi się to przy TESCO, ale mogło i gdzie indziej, komuś innemu. Oszustki działają następująco: dwie ładne dziewczyny około 20 przychodzą do Waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika.Zaczynają myć szyby.Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą by lepiej podrzucić je do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy zaczną się wzajemnie pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się za robienie loda. Zmuszają Cię jeszcze do zjechania na pobocze i gwałcą po kolei. Gdy obrabia Cię ta pierwsza, w tym czasie ta druga kradnie wasz portfel. Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj. Jutro też jadę. Portfel w hurcie kosztuje 4 złote. ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 594 Właściciel Posted March 15, 2017 Właściciel Share Posted March 15, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronerlovetuusia<3 119 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek<3 27 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@tRyK 1 916 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw33toLcIa 1 632 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHORY 439 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts