Jump to content

Locked #24 <<KZSA>>

Stunter<3
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 15
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Wywiad z Global Adminem KZSA    Redaktor: Stunter<3   Udzielajacy wywiadu: KZSA     Czesc KZSA!. Dziekuje ze zgodziles sie na wywiad. Na poczatek chcialbym abys c

Chcesz zostać stomatologiem? Ja to zawsze chciałem zostać ginekologiem

Jeszcze raz wielkie dzięki plusik

Wywiad z Global Adminem KZSA 

Redaktor: Stunter<3

Udzielajacy wywiadu: KZSA

Czesc KZSA!. Dziekuje ze zgodziles sie na wywiad. Na poczatek chcialbym abys cos powiedzial cos o sobie.

Witaj, nazywam się Adrian aktualnie mam 17 lat, w lipcu skonczę 18. Pochodzę z miejscowości Inowrocław w województwie Kujawsko-Pomorskim, uczę się w liceum ogólnokształcącym właśnie w Inowrocławiu, jestem w szkolnej drużynie piłki ręcznej i piłki nożnej.

Miło mi Cię poznać :) napisałeś ze jesteś w drużynie piłki ręcznej i nożnej, jak Ci się udaje pogodzić te dwa różne sporty w tygodniu? 

Kiedyś treningi z piłki ręcznej odbywały się kilka razy w tygodniu teraz ma to miejsce tylko w piątki, natomiast treningi z piłki nożnej mam w poniedziałki

A to widzę ze większego z tym problemu nie masz :) a co dłużej juz trenujesz? 

Trenowałem 4 lata jiu jitsu tak dodając :D Oczywiście piłkę nożną bo to zawsze od tzw dzieciaka się kopało na boiskach czy placach zabaw :D Z piłką ręczną styczność mam dopiero od 1 liceum, ale podoba mi się również bardzo mocno :) 

To widzę ze bardzo wysportowany chłop jesteś :D laski pewnie się uganiają za Tobą :) 

Jestem typem "faceta" który woli stałe związki :D 

I to jeszcze porządny :D a co Cię zachęciło do gry w piłkę ręczna ? jakiś miało to swój początek? :) 

Początek miało to swój taki, że po pierwszym wfie w nowej szkole podszedł do mnie Profesor i zapytał czy nie chciałbym zagrać u niego w drużynie bo mam predyspozycję i od tamtej pory zacząłem właśnie uczęszczać na treningi :D 

Profesor gwiazdy na jasnym niebie zobaczy :D 

Jeśli mój plan na dalsze życie się nie powiedzie to na pewno będę brnął w kierunku piłki ręcznej :) 

Właśnie o to miałem pytać i juz mi wyjawiles sekret :) to teraz inaczej, teraz chodzisz do liceum, i co później? Wybierasz się na jakiś specjalny kierunek, masz ochotę się dokształcać w dalszej monotonii szkoły?  :P 

Wybieram się na medycynę, a dokładniej na stomatologię :D 

No to wysoko celujesz :)  jak mnie ząb będzie boleć to może Tobie zaufam i pozwolę Ci grzebać w mojej paszczy :D 

Zapraszam serdecznie :D W Poznaniu najprawdopodobniej będę studiował XD 

To jak zaczniesz to daj znać :D  juz wiemy czym się interesujesz, co trenujesz, gdzie chodzisz do szkoły i co dalej masz zamiar robić, a co z wolnym czasem? 

W wolnym czasie chodziłem na siłownię, ale od jakichś 3-4 miesięcy brak mi weny i czasu :( Oprócz tego spotykam się ze znajomymi wiesz jakieś piwko, domóweczki :D Głównie wieczorami gram w kantera, chyba że nigdzie danego dnia nie wychodzę i mam jeszcze taką swoją jedną słodką tajemnicę której nikt z sieci nie zna   :) 

Piwko domoweczki a gdzie nauka! :P a może nam zdradzisz tę słodką tajemnice? :) 

Na naukę gdzieś tam zawsze się troszkę czasu znajdzie :D Co do tajemnicy to kiedyś może gdzieś o niej napiszę :) 

Trzymam Cię za słowo :) przynajmniej ja się chce o niej dowiedzieć :D 

Chcielibyśmy jeszcze wiedzieć co tak naprawdę Ciebie ciągnie tak do tej piłki ręcznej o której mowa była wcześniej, może jesteś w stanie zachęcić kogoś do gry w tę piłkę?

Jest to sport bardzo energiczny, fizyczny, drużynowy więc tak na prawdę to dla każdego kto chciałby nawet pobiegać i się "wyżyć" na kimś to jest to dobry przykład na zajęcie czasu i nie siedzenie przed komputerem, a nóz się spodoba i zostanie się na dłużej :) Ja też podszedłem do tego sceptycznie na początku, ale z każdym treningiem angażuję się coraz bardziej i w piątkowe dni myślę tylko o treningu, o niczym więcej :D 

To kiedyś się zgadamy Twoja drużyna vs administracja cs'a :D a jeżeli ktoś dał by Ci do wyboru piłka ręczna czy piłka nożna to co byś wybrał? 

Biorąc pod uwagę iż miałem skręconą kostkę 3 razy i to tą samą to ciężej mi się gra w piłkę nożna niż kiedyś i to nie jest już to samo, że cieszysz się na każdy nawet głupi mecz we wakacje. Z piłką ręczną mam coś takiego, żę cieszę się nawet na trening więc to chyba ją bym wybrał :) 

Miłość się wybiera jedną na całe życie :) a co z czasem wolnym? Gdzie najczęściej go spędzasz? 

Większość na dworze, a reszta oczywiście na serwerach CsKatowice :D 

Na dworze to pewnie głównie piwko :D  a pali się papieroski? :>  

Piwko tylko w weekendy :D Posiadam e-papierosa i "bawię" się już w tych tematach ze 2 lata, a normalne też czasem zapalę :D 

Nie no taki sportowiec i pali? :D 
    Nie ładnie! :D 

Tak jakoś wyszło haha :D 

Dobra dobra :D winny się tłumaczy :D  
    Jak juz powoli się zbliżamy w stronę csa, to chciałbym się zapytać jak się Twoja przygoda zaczęła :) 

Hmmm, miałem 7 lat - pierwsza klasa podstawówki, jest zima, okropnie mroźno tak wiesz z -8 stopni. Podchodzi do mnie kolega, śnieg nam skrzypi pod nogami i mówi tak: Adrian, słuchaj znalazłem taką fajną grę strzelankę i weź chodź zagraj. Tak mniej więcej to wyglądało :D Od tamtej pory miałem bodajże 3 przerwy takie porządne przykładowo po pół roku. 

No to widzę gra was rozgrzala w ten mroźny dzień :D jeżeli można spytać czym były spowodowane te przerwy? :) 

Brakiem chęci głównie, poza tym strasznie się irytowałem jak mnie zabijali gdy byłem młodszy i potrafiłem z 2-3 dni nie grać :D 

ahh te nerwy :D przeciez "to tylko gra" to po co sie tak denerwowac? :D  

Jak jest się małym to nie umie się panować nad nerwami gdy przykładowo ktoś jest od Ciebie po prostu lepszy w daną grę 

No niby tak, ja bylem zawsze spokojny :3  zaczynales od cs 1.6 a w miedzy czasie jakies ine gry?

Troszkę później zacząłem grywać w metina przy którym również spędziłem kilka ładnych godzin :)  A potem to cs:source, cs'a go również nie mogło zabraknąć, ale od października zacząłem grać na nowo w 1.6 :) 

Z tego co legenda glosi kazdy wraca do swej pierwszej najpiekniejszej :) a jak to sie stalo ze sie pojawiles na cskatowice? :) 

Szczerze to był ogromny przypadek bo wszedłem po prostu w serwery i wszedłem tam gdzie było najwięcej osób :D Ale spodobało mi się od razu i zostałem na dłużej jak widać :) 

zostales na dluzej i wspinales sie coraz wyzej :) jest cos co Cie trzyma na tej serwerowni? Cos za co chcialbys wreczyc tej serwerowni zloty medal :D 

Atmosfera, ludzie do których się już przywiązałem no i chcę pomagać Dawidowi i Marcinowi bo wykonali i nadal wykonują fenomenalną robotę dla tej sieci

Oni wykonuja naprawde fenomenalna robote z tym sie musze zgodzic, a co najbardziej cenisz w ich pracy?

Systematyczność, że się nie poddali bo wiadomo początki są ciężkie i pozytywną atmosferę którą wprowadzają czy to na forum czy to na serwery :) 

Wlozyli w to wiele ciezkiej pracy i to zalety a wady? :) 

Poświęcają sporą część życia prywatnego na to, żeby to wszystko funkcjonowało więc ogromny szacunek dla nich za to i jak najbardziej jest to ogromna zaleta :) 

Jestem pewny ze bardzo wiele osob ma do nich za to wielki szacunek :) 
    teraz takie klasyczne pytania bede Ci zadawac

Czy jest cos co bys chcial zmienic na tej serwerowni?

Myślę, że nie. Wszystko jest dobrze tak jak jest :) 

A jest jakis admin ktorego zachowanie Ci sie nie podoba? nie musisz pisac nicku :) 

Jest, ale to tylko jeden :D 

Glebiej nie wnikamy zeby nikogo nie urazic :D  

Myślę, że by się nie uraził ale jest jedna osoba której nie lubię :)  

to teraz zmiana, czy jest admi ktorego bardzo zachwalasz? :) 

OLE, siedzi nonstop na serwerze, a prócz tego jeszcze demka rozpisuje, swój chłop :D 

Musial sobie zapracowac zebys mogl go chwalic :) 

teraz krotkie pytania :) 
    Ulubiona gra?

Counter oczywiście :D 

a na drugim planie jakas gierka jest czy nie? :P 

Swojego czasu grałem sporo w ligę legend i w Diablo III więc pewnie któraś z tych :) 

Rodzenstwo masz? :) 

Mam siostę, 8 lat starszą :D 

uuu ladna? :D 

Ciężko ocenić rodzenstwo haha :D 

to przyjade i ocenie :P 
    Ulubiona muzyka? :) 

Zapraszam serdecznie :D  pop/rap :)   

Ulubiony kolor?

Powinienem powiedzieć, że pomaranczowy :D ale niebieski :) 

no niech bedzie :D jak bys mial wybrac jakim zwierzakiem bys chcial byc jakie to by bylo? :)

Lwem bo to król zwierząt :D 

Wiadomka :D 
    Chcialbys kogos pozdrowic? :) 

Całą ekipę CSK oczywiście
    Niestety ja muszę już iść bo mi autobus ucieknie Dziękuję bardzo za wywiad i miłego wieczoru każdemu życzę !

Ja również pozwolę sobie dołączyć do pozdrowień i dziękuję za udzielenie wywiadu życzę miłego wieczoru ! :) 

Zapraszamy do poprzedniego wywiadu! :) 

Zgloszenia do wywiadow! :) 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!