Jump to content

Locked Klan cs 1.6 platinum five szuka graczy

redve
     Share

Recommended Posts

Last activity:

Witam powstaje klan Platinum Five ale bez graczy ciężko coś ugrać dlatego poszukujemy 2 graczy steam

wymagania:

• wiek nie ma znaczenia liczy się to jak grasz i jak działasz na naszą grę (ciągłe darcie ryja i posiadanie stat 0/35 w 30 rundach nie działa na twoją korzyść)
    • ts3 i sprawne mikro
    • sprzęt jak wiadomo nie gra ale jednak niezbędne jest posiadanie podstaw takich jak

-klawiatura (joystick odpada!)

-myszka (powód wyżej)

-podkładka pod myszkę 

-słuchawki (ew. głośniki o ile nie bdzie echo)

-komputer (nawet jeżeli będziesz grał w swoim umyśle bez komputera nie masz co liczyć)

-monitor (to samo)

• wolny czas (więcej jak 10 minut w niedzielę, treningi obowiązkowe są 3 razy w tygodniu jeżeli na którymś cię może nie być napisz wcześniej a zmienimy datę)
    • umiejętność gry (jeżeli zabija ciebie hltv nawet nie pisz)
    • plusy zyskują snajperzy (w ostateczności ja mogę być snajperem jednak ja jestem riflerem więc lepszy snajper poszukiwany)
    • kreatywność (rush b co runde jest mało kreatywny dobre taktyki to dobra runda)
    • ogólne ogarnięcie (w klanie panuje luz ale mimo wszystko bądźmy poważni kiedy potrzeba)
    • nerwowych nie prosimy (sam często się denerwuję mimo wszystko na czas meczu proszę o zachowanie spokoju IGL postara się o spokój wszystkich)
    • totalna tolerancja (1 wymaganie to wiek nie ma znaczenia więc naśmiewanie się i prześladowanie się z takiej osoby będzie karane)
    • zachowanie profesjonalizmu (wiem że to trudne w cs 1.6 ale chcemy zajść daleko)

wbrew pozorom nie są to duże wymagania i większość osób powinna je spełnić oferujemy:

• prywatny serwer cs 1.6 (kupię dopiero jak cały klan będzie kompletny)
    • strona www (platinumfive.cba.pl jak będzie kasa zmieni się na .pl oraz nazwę jeżeli cały klan  się zgodzi do zmiany. Strona ma to co miec musi kosmetyczne zmiany na koniec)
    • to co oferuje każdy klan w grze (klanówki itd.)
    • w klanie panuje demokracja jeżeli klan się zgodzi (albo chociaż połowa) to można praktycznie wszystko

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!