Ogen Dogen 2 872 Właściciel Last activity: 9 hours ago Posted December 23, 2016 Właściciel Share Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Z dniem dzisiejszym postanowiłem utworzyć dział poświęcony wydarzeniom w Polsce i na świecie. Interesuje się trochę tym co się dzieje wokół nas i obserwuje różne portale/blogi informacyjne (nie mam tutaj na myśli źródeł głównego ścieku typu wp/interia). Będę starał się w miarę możliwości na początek zawierać wzmianki i kopiować artykuły, później może się pokuszę na napisanie coś samemu. Zapewne głównie ja będę go uzupełniać, ale nie ma problemu żeby pisały również inne osoby. Kilka zasad dotyczących działu: W dziale nadal obowiązuje nadrzędny regulamin - regulamin forum. Każdy poddział zawiera przyklejony temat z wzmiankami wpisywanymi na gorąco. Służą one tylko i wyłącznie do pisania krótkich notatek o bieżących wydarzeniach, bez długich artykułów czy opinii. Nie wklejamy nie potwierdzonych newsów, wszystkie muszą być autentyczne. Pod każdym artykułem musi się znaleźć informacja o źródle. Jeżeli artykuł jest autorski, również to napisz! Inne będą wyrzucane. Dozwolone jest wrzucanie materiałów multimedialnych (zdjęcia, filmy). Powinny jednak znaleźć się na zewnętrznym hostingu. Jeśli wrzucasz drastyczne materiały to uprzedź o tym czytelnika! Ukryj materiał w tagu spoiler. Dozwolone jest w tym wypadku użycie czerwonego koloru. Link to comment https://cskatowice.com/topic/19746-dzia%C5%82-news%C3%B3w/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts