Sw33toLcIa 1 632 Last activity: July 28, 2022 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 WYWIAD CHINCZYK Redaktor: Sw33toLcIa Udzielajacy wywiadu: Cinczyk Cześć Chińczyk. Dziękuję, ze zgodziłeś się na wywiad. Na początek powiedz coś o sobie. Witam Olu. Jestem Sebastian, mam 19 lat, mieszkam w centrum nazego kraju w miasteczku o nazwie Rawa Mazowiecka. Aktualnie pracuje z pizzeri "Da Grasso" oraz chodzę zaocznie do liceum. Po liceum wybierasz się na studia? Mam taki zamiar, ale nie wiem czy to się uda. Jakiś konkretny kierunek? Chciałbym iść na informatykę. Tylko dlatego poszedłem ponownie do szkoły, żeby zdać maturę i iść na informatykę. Jakie są Twoje zainteresowania? Zapewne takie same jak większości chłopaków w moim wieku, czyli sport, komputery, muzyka itp Jak nie studia, to co dalej? Praca, chodzą też po głowie myśli żeby wyjechać za granicę W Da Grasso pracujesz jako kto? Pizzerman i czasami kierowca Ale praca marzeń to raczej nie jest No raczej że nie, ale najważniejsze że w miare dobrze płacą Miałam pracowac w DaGrasso w Rybniku, ale warunki byly bardzo słabe Co Ci nie odpowiadało? Ja tu miałam pytania zadawać umowa zlecenie i niska stawka. Wspominałeś o wyjezdzie za granicę, masz już jakiś cel? W chwili obecnej są to tylko głupie myśli, nic nie planuję jeszcze Ja Ci robote w Rybniku zalatwie jak co, byle byś nie wyjeżdzał No i namówiłaś Ale to by była praca w charakterze "podaj mi kawę do łóżka". Pasuje? Ty masz już od tego osobę, tak mi się wydaje Ale na niego to liczyc nie można Z tego co wiem, Ty równiez masz narzeczoną. Opowiedz coś o niej Ma na imię Aneta, jest rok starsza odemnie. Od póltorej roku mieszkamy już razem, wesele planujemy na 01.06.2019 (dzień dziecka) Mam nadzieję, że zaproszenie w mojej skrzynce będzie Jeśli będziesz grzeczna to owszem Zawsze jestem Planujecie duże wesele? Nie aż takie duże jakbyśmy chcieli, bo Nas na to nie stać. Jakieś 140 osób To jest duze wesele A zamek dmuchany będzie? Aktualnie zaplanowana jest tylko sala, nic więcej. Dopiero za jakiś rok będziemy organizować resztę To pomyślcie o tym zamku Jak zaczeła się Twoja przygoda z csem? Było to jakies 8-9 lat temu jak poszedłem do kolegi, to jego starszy brat grał, zapytałem się co to i odrazu po przyjściu do domu pobrałem ns'a i zaczełem grać A jak trafiłeś na Katowice? Wiedziałem, że o to zapytasz, szczerze mówiąc nie pamietam dokładnie, ale z tego co mi się kojarzy to grałem kiedyś na jakimś serwerze od Dawida i trafiłem razem z Nim tutaj Jestes opiekunem Paintballa. Masz jakies plany na dalszy rozwój serwera? Owszem, razem z Damianem caly czas pracujemy nad serwerem, mamy nadzieję że ludzie doceniają naszą pracę . Ostatnio ruszyła nowa reklama i mamy nadzieję, że dzięki niej sloty bedziemy zmuszeni zwiększyć Jest na sieci coś co Ci się nie podoba? Aktualnie jest wszystko OK, tylko nie podoba mi sie jedna osoba. Dawidek jest troszkę brzydki xd Nie liczy się wygląd, a charakter Zapytałaś co mi się nie podoba, więc odpowiedziałem W marcu IEM. Wybierasz się? Tak, już nawet narzeczoną poinformowałem, że zostaje sama w domu Ale zdajesz sobie sprawę, że takie spotkanie wiąże się z wypiciem dużej ilosci alkoholu? No ja mam właśnie nadzieję, że tak będzie Alkoholik Wymieniam nick osoby, a ty piszesz co o niej sądzisz. Fatal1ty Bardzo miły i ogarnięty człowiek, zapalony grafik Criminal? Ostatnio z Nim pierwszy raz rozmawiałem i nasuwa mi się tylko "alkoholik" Agatka? Uparta Adminka DD2 Seria szybkich pytań: Czipsy czy popcorn? Chipsy Kawa czy herbata? Kawa Ulubiona gra? Counter Strike 1.6 Jezeli miałbyś być zwierzeciem to jakim? Wilkiem Czemu? Przywódca Góry czy morze? Morze <3 Na koniec jest coś co chciałabys przekazać czytelnikom? Pozdrowić wszystkich alkoholików a w szczególności Dawidka Oraz chciałbym zachęcić wszystkich do pomocy w rozkręcaniu serwerów Uparłeś się na niego No bo to jest jeden z najwiekszych alkoholików i w dodatku udaje kulturyste xD Dziekuję za poświęcenie mi czasu Również dziękuję, oraz polecam się na przyszłość Poprzedni wywiad: http://cskatowice.com/index.php?/topic/18952-21-ogen-dogen/ Zgłoszenia do wywiadu: http://cskatowice.com/index.php?/topic/15155-zg%C5%82oszenia-do-wywiad%C3%B3w/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PALE 2k4. 215 Last activity: July 10, 2023 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE WODNIK1g 168 Last activity: February 5, 2020 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLoN 132 Last activity: June 26 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogen Dogen 2 809 Właściciel Last activity: 24 minutes ago Posted November 29, 2016 Właściciel Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoSsh0w 579 Last activity: October 26, 2021 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moczydlak 243 Last activity: May 25, 2020 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladka. 935 Last activity: March 8 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinczyk 216 Last activity: August 23, 2022 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grze* 1 226 Last activity: March 5, 2023 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krOlll. 2 Last activity: April 1, 2018 Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacmester 29 Last activity: August 18, 2019 Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Hej! Nie widzisz zawartości tego postu? Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts