Jump to content

Locked #19 <<MONSTRUALNY>>

Recommended Posts

• Cała zawartość 6
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

WYWIAD MONSTRUALNY Redaktor : CS SSIE JAK ODKURZACZ Uczestnik : MONSTRUALNY   Dzień dobry państwu! Dziś w studiu gościmy człowieka o imieniu Monstrualny, zgadza się ?   Tak. Na początek, m

ładnie szkoda, że takie krótkie, bo fajnie sie czyta ^^  ps 98 rocznik naaaj ;> ;p

Dobry wywiad jak na pierwszy raz Plusik   Nie zauważyłam błedów, rano przejrze dokładnie, jak sie wyśpie ^^

Last activity:

WYWIAD MONSTRUALNY

Redaktor : CS SSIE JAK ODKURZACZ
    Uczestnik : MONSTRUALNY

Dzień dobry państwu! Dziś w studiu gościmy człowieka o imieniu Monstrualny, zgadza się ?

Tak.

Na początek, może powie nam Pan skąd do nas przyjechał i czym się obecnie zajmuje na co dzień.

Mam na imię Paweł, urodziłem się w Ciechanowie rocznik 98 czyli mam 18 lat, na co dzień chodzę do szkoły zawodowej, a także ćwiczę troszkę na siłowni i oczywiście gram w cs'a.  ;)

O proszę, ten sam rocznik.  :) Panie Pawle, czy mógłby nam Pan powiedzieć coś o swoich zainteresowaniach, planach na przyszłość ?

Powiem tak, treningi ostro mnie zajeżdżają, nie raz ciężko jest machać tą myszką przy "kanterku" . Nie raz z kumplami wybieramy się na Orlik i tam grywamy w piłkę nożną. Plany na przyszłość hmm, jeszcze zbytnio takowych nie mam, mam jeszcze sporo czasu, ale na pewno chce skończyć zawód "hydraulik" i dalej iść w tym kierunku.

Długo już chodzisz na siłownię ? Bo tak patrząc na twoją budowę ciała, to jest się czym pochwalić. :)

Dokładnie zacząłem w tamtym roku w połowie lipca,  ;) Jak na razie jest w miarę, ale najbliższe miesiące dużo zmienią.  ;)

Ponad rok ćwiczeń robi swoje jak widać :D I do tego grasz w nogę ? Musisz mieć sporo energii. Mówiłeś wcześniej o hydraulice. Dlaczego akurat ten kierunek wybrałeś ? Co cię do tego skłoniło?

Dużo sprawia to, że jestem niskim chłopaczkiem mam 172cm wzrostu, a do tego nie palę papierosów, w ogóle nie piję alkoholu. Tak nie raz zbieramy się z kumplami i coś tam gramy, od małego byłem bardzo energiczny nie raz się zdarzało w wakacje, że jak się wyszło z domu o 9 to się wracało a 23,  ;) no ale cóż, teraz dzieci mają inne rozrywki. Kierunek wybrałem dlatego, że paru kumpli poszło w hydraulikę i nie narzekają na fundusze.  ;)

Wiadoma sprawa. Używki tego typu tylko szkodzą. Domyślam się, że motywacja dobrej sylwetki cię do tego nakłoniła. Też pamiętam jak się grało za małolata.  :) Tylko szkoda, że teraz młodzież ma w głowie głównie elektronikę. Mam znajomego hydraulika, to wiem, że nie jest to zbyt komfortowa praca, mam rację? Przepychać rury i znajdywać w nich resztki jedzenia raczej nie przejawia się interesująco. Uważasz, że ta praca jest w stanie ustawić cię na długą przyszłość ?

Od zawsze chciałem być po prostu duży po woli skompletowałem siłownie w piwnicy i tak już poszło.  ;) Co do zawodu to oczywiście jest ciężko, aktualnie mam praktyki 3 razy w tygodniu i lekko nie jest, Co do przyszłości to będę chciał zrobić parę kursów, aby nie babrać się w najgorszej robocie. Na koparce się tak nie zatyrasz jak w dole ze szpadlem 8 godzin.

Masz własną siłownię ? Wow! Pewnie trochę cię to kosztowało.

Mam dobrych kolegów.  ;) Troszkę dostałem od jednego, a to ławkę od drugiego i jest super.  ;) Co do kosztów to były minimalne.

To widzę, że fajnie to sobie załatwiłeś.  :) Kumple też z tobą trenują ?

Aktualnie trenuję z jednym koleszką, ale mam zamiar namówić innych. Jeżeli ja się uzależniłem to i inni mogą. :D

Pewnie. Każdego można namówić. Opowiedz mi jak sobie radzisz na praktykach z hydrauliki? Miewasz problemy? Boisz się, że coś ci może nie wyjść ? Czy z drugiej strony jest to dla ciebie łatwe ?

Jak sobie radzę hmm, jestem w sporym zakładzie hydraulicznym który zajmuje się dużymi przetargami, na razie nie mogę robić wszystkiego, "za młody" ;) Najczęściej operuję szpadlem, ale wiem, że do wszystkie trzeba dojść wolnymi kroczkami.  ;)

W tak młodym wieku jesteś już w takiej firmie ? Jestem pod wrażeniem. Jak się tam dostałeś ? Ktoś cię wkręcił, czy sami cię zatrudnili ?

Aktualnie mam tam praktyki załatwione, ze szkoły, ale jeszcze zobaczę co z tym będzie, jak na razie szef mnie chwali.  ;) Dużą firma czyli wielu pracowników, więc nie mam pojęcia czy po szkole tam zostanę.

Jak szef chwali, to najważniejsze. Jeśli firma ustawi cię do końca życia, to czemu by w niej nie zostać?

Niby tak, ale mam także plan B, który wiążę się z siłownią.  ;)

Już chyba wiem o co może chodzić,  :D ale zostawię zagadkę naszym czytelnikom. Opuśćmy może temat pracy, bo już sporo nam przekazałeś. Chodzi mi po głowie temat związany z Counter Strikiem. Jak zaczęła się twoja przygoda z nim?

No pewnie ileż można o pracy hehe.  :) Jak to się zaczęło, dokładnie to na pierwszą komunię dostałem komputer i po roku już Csik był u mnie na pulpicie co prawda NS, ale każdy gracz zaczyna od NonSteama. Po jakimś czasie doszedł steam a dokładnie w 2009 roku, były także przerwy kiedy cs mi się nudził, ale zawsze do niego wracałem i jakoś te doświadczenie się wyrobiło.

Jak to się stało, że zainteresowałeś się CSem ?

Dokładnie to kuzyn powiedział, że ma fajną gierkę "strzelanki" i od samego początku zakochałem się.  :) Nie zniechęcało mnie to, że nie znałem map i nie umiałem nawet dobrze biegać hehe.  :D

Każdy potrzebuje czasu żeby się nauczyć grać i poznać mapy. Z tego co się orientuję grywasz w wersję 1.6 tak ?

Tak, zagrałem także w CS GO, ale to nie to samo niby grafika lepsza bardziej realistyczne, ale nie ma tego czegoś co 1.6, grałem także w wersję 1.5

Rozumiem, że wolisz pewnie ten stary klimat jaki tam panuje

Tak i to bardzo.  ;)

Powiedz mi jak trafiłeś na naszą sieć CSKatowice ?

I tutaj będzie śmiesznie.  :) Bardzo dużo grałem na pb mod od powstania klanów takich jak Cs-Gang itp. Cajmerta pamiętam jeszcze za czasów kiedy także grał na pb, a dokładnie w teamie FragHunters. Po jakimś czasie powstała sieć CSKatowice i serwer Paintball, na którym grały praktycznie tylko osoby z klanów i nie powiem był to serwer dla tzw. oporowych zawodników. I od tamtego czasu jestem, a od niedawna na forum.  ;)

Ty też byłeś w jakimś klanie?

Jeżeli miałbym wyliczyć w ilu to nw czy dałbym rade.  :) Na pb modzie grałem od powstania.  :)

To w takim razie można cię nazwać weteranem.  :D Skoro grałeś na PB, to czemu przerzuciłeś się na OnlyDD2 ?

Powiem szczerze, że na pb zrobiło się dużo "cheaterów" a aktualnie pb upadło stąd jestem, nie mam wielkiego doświadczenia na "ostrej", ale jak widać coś tam strzelam, TOP3 aktualnie.  :)

Dlatego napisałeś podanie na Admina DD2 ?

Tak pomyślałem, że jeżeli już gram to pomogę w "pilnowaniu" serwera i tak oto jestem na tym stanowisku z czego jestem bardzo szczęśliwy.  :)

I jak ci idzie ? Jest już mniej "cheaterów" dzięki tobie ?

Powiem tak, ciężko jest się przyzwyczaić, że oprócz gry trzeba także obserwować innych, ale mogę Cię zapewnić, że jest mniej.  ;)

To bardzo dobrze. Zostawiając grę zapytam, czy nie chciałbyś zmienić czegoś na forum ? Coś dodać może ?

Jak na razie jestem nowy i chcę bardziej zobaczyć jak żyję te forum i serwery, i jak na razie jest super.  ;) W tym czasie nic bym nie dodawał.

Okej. Chciałem cię jeszcze zapytać jaka muzyka cię interesuje.

Słucham tylko i wyłącznie rapu. Jeżeli mogę coś polecić to chłopaków LSO.

Dzięki bardzo :D Ja także słucham rapu ale jestem zwolennikiem amerykańskiego. Bardzo chętnie sprawdzę.  :) Kiedy słuchasz muzyki ? W wolnych chwilach, na siłowni czy może tak po prostu siedzisz w domu i robiąc coś odpalasz playliste ?

Kiedy słucham, hmm kiedy tylko mam wolną chwilę, nie raz nawet na praktykach przy robocie.  :)

Masz ulubioną piosenkę ? Czy jest ich kilka ?

Właśnie z chłopakami z LSO jest tak że wszystkie są mega,  ;) ale mam parę najczęściej odtwarzanych są to: "supernova", "big price", "laila"

Dobrze Panie Pawle. Już mi dzwonią, że kończy nam się czas.  :D Chciałbyś coś dodać naszym czytelnikom na zakończenie ? Może kogoś pozdrowić ?

Oczywiście, że tak zapraszam wszystkich na serwer OnlyDD2 i pozdrawiam wszystkich użytkowników sieci CSKatowice.  ;)

A ja chciałbym ci życzyć powodzenia w pracy i w tym co lubisz najbardziej. Dziękuję za wywiad i do zobaczenia.  :)

Zgłoszenia do wywiadów:http://cskatowice.co...ia-do-wywiadów/

Poprzedni wywiad:http://cskatowice.com/index.php?/topic/18545-18-czekoladka/

https://cskatowice.com/topic/18587-19/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    https://cskatowice.com/topic/18587-19/#findComment-115603

Last activity:
    https://cskatowice.com/topic/18587-19/#findComment-115604

Last activity:
    https://cskatowice.com/topic/18587-19/#findComment-115605

Last activity:
    https://cskatowice.com/topic/18587-19/#findComment-115615

Last activity:
    https://cskatowice.com/topic/18587-19/#findComment-115624

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!