Jump to content

Locked Aldridge na wylocie ?

Recommended Posts

• Cała zawartość 2
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Last activity:

Lamarcus Aldridge - 31 letni zawodnik San Antonio Spurs (obecnie). Ma za sobą ładne lata w Portland Trail Blazers. Zazwyczaj gra na pozycji silnego skrzydłowego. W swojej karierze notuje jak do tej pory 19.2 pkt na mecz, 8.4 zbiórki, 1 blok.
    lamarcus_aldridge.jpg

Krąży plotka, że Lamarcus Aldridge zostanie wymieniony pod koniec sezonu 16-17. Czy to prawda ? Oby nie..
    Zarząd San Antonio nie wypowiedział się na ten temat w żadnym wywiadzie. Jedna reporterka wyznała, że słyszała taką pogłoskę. Jak dla mnie władze nie okazywali niezadowolenia z LA, a wręcz przeciwnie. Ma za sobą bardzo udane playoffy. Przed poprzednim sezonem podpisał 4 letni kontrakt na 80 mln $ z Texasem. Podpisując ten kontrakt miał stać się drugą twarzą organizacji zaraz po Kawhi Leonardzie. Media mówią, że drużyna jest zainteresowana jednym z najwyższych pików w drafcie należącym do Brooklynu Nets oraz Bostonu Celtics. Sprawa jest dosyć bezsensowna i jak dla mnie na 90 % jest to marnowanie czasu.

Tego lata kontrakt podpisał także Pau Gasol, były zawodnik Memphis Grizzlies i Chicago Bulls. Możliwe, że ktoś tutaj pomyślał o przyszłorocznych finansach ??? Lecz czy ten ktoś wziął pod uwagę odejście Tima Duncana na emeryturę ? Wątpię. Jestem ciekaw dalszego biegu zdarzeń.

https://cskatowice.com/topic/18556-aldridge-na-wylocie/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    https://cskatowice.com/topic/18556-aldridge-na-wylocie/#findComment-115442

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!