Jump to content

Locked Joel Embiid #21 czuje się dobrze

Recommended Posts

• Cała zawartość 4
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź
    Last activity:

joel-embiid-nba-new-orleans-pelicans-phi

Wybrany z 3 numerem draftu przez Philadelphie 76ers w 2014 roku do tej pory nie wystąpił w żadnym meczu a minęły już 2 sezony od czasu jego przyjścia do ligi.
    Center Phili doznał poważnej kontuzji stopy. 
    Kameruńczyka czekała operacja i długotrwałe leczenie. Przypuszczenia leczenia stopy wahały się od 5 do 8 miesięcy. I jak do tej pory nie doczekał się swojego debiutu w sezonie 2014.
    Później czekała go kolejna operacja, która wykluczyła go z rozgrywek w 2015 roku.
    22 czerwca 2016 roku 21 latek powrócił wykurowany i gotowy na treningi. Otrzymał pozwolenie na treningi 5 na 5 co oznacza, że jest na ostatnim etapie powrotu do pełni sił.
    Sztab medyczny cały czas kontroluje jego kondycje i wytrzymałość. 

Trener Brett Brown przygląda się jego treningom i spodziewa się grającego Joela w offseason na początku października. 

„45 minut temu skończyłem mój trzeci z rzędu dzień treningowy z Joelem. Najnowsze raporty medyczne wskazują, że wszystko jest w porządku; fizycznie, mentalnie- wszystko idzie w dobrym kierunku. Jesteśmy bardzo podekscytowani.”

Wrzucił na instagrama filmik ze swoich treningów pod koszem i zapowiada się obiecująco : 

Fani z niecierpliwością czekali na jego pierwszy występ w meczu i doczekali się :

Embiid prezentuje się naprawdę dobrze w grze podkoszowej i dodał do tego rzut z pół dystansu oraz z linii punktów za 3 !!!!!!!
    Należy go bacznie obserwować, ponieważ nadal ma on szanse na nagrodę debiutanta roku :] 
    Według najświeższych informacji ma on zagrać 12 minut na mecz, jednak po kontuzji Bena Simmonsa zagra pewnie więcej w zależności od jego zdrowia oczywiście.

Co mecz idzie mu coraz lepiej :

Ja osobiście jestem nim zachwycony i czekam na jego występy w sezonie regularnym ;)

https://cskatowice.com/topic/18449-joel-embiid-21-czuje-si%C4%99-dobrze/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Last activity:
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!