Jump to content

Recommended Posts

• Cała zawartość 9
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Witam!!   Zapraszam do czytania kolejnego wywiadu z Adminem PaintBall'a - Nathelem. Za dużo wywiadów jest z Adminami DD2 i sobie pomyślałam, że wezmę się za innych, ale niektórzy mi odmawiają :C Życ

Wywiad dobry jak każdy inny Jedynie co kłuje w oczy to czcionka, która jest użyta do odpowiedzi. Nie wyświetla wszystkich liter poprawnie i wygląda to nieestetycznie.

Last activity:

Witam!!

Zapraszam do czytania kolejnego wywiadu z Adminem PaintBall'a - Nathelem. Za dużo wywiadów jest z Adminami DD2 i sobie pomyślałam, że wezmę się za innych, ale niektórzy mi odmawiają :C Życzę miłej lektury ;)

Anetka :P - Redaktor

☆Nethel☆ - Rozmówca

Hej Nathel  ;) Cieszę się, że znalazłeś trochę wolnego czasu dla mnie  ;) No to zaczynajmy. Kilka słów o sobie  ;)

Witam, mam na imię Patryk, już niedługo stuknie mi 25 latek, aktualnie mieszkam w Rzeszowie gdzie studiuje Informatykę (z marnym skutkiem), a pochodzę z Sandomierza.

E tam tylko tak mówisz, będzie dobrze  ;) Widziałeś kiedyś księdza Mateusza na rowerze? Co jeszcze jest takiego zachwycającego w Sandomierzu?

Parę razy go widziałem, nawet ostatnio kręcili jeszcze jakieś odcinki do tego serialu. A co do Sandomierza to mamy ładny bulwar nad Wisła, parę parków, sporą starówkę i podziemne trasy pod starówka.

Uhuhu te podziemne trasy to coś interesującego  ;) Na którym roku studiów jesteś? Dlaczego akurat informatyka?

No własnie sam już się pogubiłem z tym rokiem  :D Niby jestem na trzecim, ale jeszcze na drugim, ciężko powiedzieć  :D Informatykę wybrałem z tego względu, że sporo ofert pracy po niej jest, ale w moim planie nie uwzględniłem tego, że najpierw trzeba to skończyć xD Nie powiem, niektóre przedmioty na tych studiach są interesujące.

Dobrze, że pomyślałeś o przyszłości i pracy, a ja i inni czytelnicy pewnie trzymają za ciebie kciuki  ;) Jakie przedmioty Cie tak zainteresowały i dlaczego?

Dziękuję za wsparcie, a co do przedmiotów to tworzenie baz danych i grafika komputerowa, ale ciężko powiedzieć dlaczego, po prostu są fajne.

No dobrze  :) Pracujesz gdzieś?

Aktualnie nie, siedzę w domu i się uczę  :) Na wakacjach będę musiał odrobić praktyki, wiec też ciężko z pracą będzie, ale może pod koniec sierpnia coś się do roboty znajdzie.

Dasz radę  ;) Masz jakieś hobby?

Oj hobby mam sporo  :) Zaczynając od gry w CS'a (aktualnie sporo więcej gram w CS:GO niż 1.6) Spływy kajakowe. Minimum raz w roku jestem na takim spływie, zabawa jest świetna  :D Także polecam, ale pamiętajcie nie pływajcie po alkoholu tak jak ja to robię  :) Kiedyś sporo grałem w piłkę nożna, ale teraz to już jakoś nie mam do tego sił. Poza piłka to lubię oglądać w telewizji rożnego rodzaju sporty, ale to nie wiem czy zalicza się do hobby  :)

Hobby, zainteresowania to prawie to samo  ;) Hmm.. Spływy kajakowe to ciekawa sprawa  :) Na jakiej rzece najczęściej pływasz? Czy jest to trudna trasa?

Pływałem na Pilicy, Nidzie, Tanwi taki spływ trwa parę dni i długość etapów waha się od 15 do 30 km tak samo z ich trudnością niektóre są łatwe , a inne cięższe.

Bardzo ciekawa sprawa, a co z piłką nożna? Jak długo trwała ta przygoda?

Z piłką to parę lat. Trenowałem w klubie, ale w związku z tym, że moja kondycja jest w opłakanym stanie to zrezygnowałem, bo już nawet 45 min w meczu nie mogłem wytrzymać.

Oj biedactwo :c Jakiemu klubowi kibicujesz?

Tak samo jak Damian czyli Barcelonie  :D

Wierni kibice  ;) Ale są jeszcze inne sporty niż piłka nożna. Może się którymś jeszcze interesujesz i masz swoich liderów?

No to tak, w piłce ręczniej kibicuje Vive Kielce, siatkówka - Resovia Rzeszów, hokeju: Stal Sanok.

To chyba tyle z twojego prywatnego życia przejdźmy do świata wirtualnego  ;) Od jakich gier zaczynałeś?

A wiec zaczynałem od Warcrafta 2, później był Warcraft 3 i Dota, która była modem do W3, później na jakieś 2 lata wciągnąłem się w mmorpgo tytule Lineag 2. Takiej atmosfery jak tam to chyba nigdzie nie było. No chyba, że oprócz rozmów na TS'ie z Damianem i Łukaszem  :). W międzyczasie trochę CS'ka 1.6, następnie przyszedł czas na Lol'a, ale tam wielkiej kariery nie zrobiłem  :D Aktualnie skończyłem na CS:GO.

Jak długo grasz już w CS 1.6 i CS:GO? Jak zaczynałeś? Kto cię namówił do tego?

W CS 1.6 zacząłem grać chyba w gimnazjum. Była u nas w mieście kafejka internetowa i często po szkole chodziliśmy do niej pograć w CS'ka i Dote. W CS:GO zacząłem chyba grać z tego powodu, że 1.6 mi się trochę znudził i chciałem zobaczyć jak zmienił się CS  ;) A Ty jak zaczynałaś i dlaczego CS?

Że ja? Hehe pierwszy raz się z tym spotykam że ktoś zadaje mi pytania podczas wywiadu xD

Musi być ten pierwszy raz  :D

Niu dobrze  ;) No to ja zaczynałam od CS'a Hoho bardzo dawno temu.  Grałam wtedy na jakimś serwerze z mojej ulicy (mojej babci) i była tam cały czas mapa de_westwood gdzie nie umiałam przeskakiwać przez okienka (taki grubasek ze mnie) i nie mogłam nikogo zabić xD Potem przez wujka zaczęłam grać na Pb, jakiś malutki epizod w lola, chłopak mnie namówił heh Dlaczego CS? Ponieważ to tylko na kompie zostało no i strasznie wciąga. Czasem by się chciało pograć w LOL'a, ale nie można xD Ale nie mówmy o mnie, bo ten wywiad dotyczy ciebie  ;) Jaka ranga w CS:GO i w LOL'u? Ulubiona postać? Linia?

Multi wywiad  :D W CS:GO aktualnie mam orzełka (LE). W LOL'u chyba najczęściej gram na topie i adc, a co do postaci to corki, chociaż już długo nim nie grałem.

Jak długo grasz w LOL'a?

W lola grałem chyba od pierwszego sezonu, ale że za bardzo się przy nim denerwuje to nie mogę za często grać, żebym zawału nie dostał, a do tego za dobry w to nie jestem  :)

Skąd ja to znam hehe Nigdy żadna gra mnie tak nie irytowała jak LOL  :) Przejdźmy do CS 1.6. Jak trafiłeś na naszą Sieć?

Na Siec trafiłem przez Damiana (Helona), chociaż już długo w 1.6 nie grałem to on mnie namówił, żebym został adminem i mu pomagał, a do tego na tej sieci sporo znajomych gra.

Cieszę się, że jesteś z Nami na Sieci  ;) Ale mógłbyś częściej wchodzić na PB ^^ Jak Ci się podoba na Sieci? Opisz krótko co o niej myślisz.

Mógłbym, ale grając w CS:GO jakoś zapominam o PB, a co do Sieci - miła atmosfera, super gracze i piękne dziewczyny.

I to jakie piękne  ;) Czy jest coś co chciałbyś zmienić lub dodać na Sieci?

Damiana bym zamienił  :) Tak na serio to nie mam pomysłu, na pewno VIP'a bym na PB zmienił xD

VIP na Paintball'u jest dobry nic dodać, nic ująć  :) Chyba, że zamienić modele  :) Zbliżamy się do końca, więc czas na kilka nicków, jeśli czytałeś ostatnie wywiady to powinieneś wiedzieć o co chodzi  :) Helon.

Dobry gracz  :D  Oczywiście żartuje. Z Damianem poznałem się grając na innej sieci, często graliśmy razem jak tylko był czas do późnych godzin nocnych  :D Do tego mogę powiedzieć jak on został tym strażakiem? Jak on tyle pali ;D, Jakbym się dowiedział, że on jedzie mnie ratować to już bym wolał sam się pozbierać, bo kto wie czy i jego bym nie musiał uratować  :D

Oj nie mów takich głupot. Z Damianka jest dobry strażak  :) Izabela

Hmm.. Izunia  :D Poznałem ja na tej samej sieci co Damiana i często we trojkę graliśmy wieczorami. Wiem, że bardzo jej się podobam, ale łatwy nie jestem ;D Czasami obraża się na mnie praktycznie za nic. No i z rana jest małomówna, ale to może dlatego, że nic nie jadła. Może mnie za te słowa nie 'zje'  :)

Mumin

Łukasz to jeden z najlepszych Polskich graczy w siatkówkę, nie wiem dlaczego jeszcze powołania do reprezentacji nie dostał. Światowy człowiek, ale jak był parę razy w Rzeszowie to się znalazł czas, żeby się ze mną spotkać i napić z plebsem piwka  :) Dobry admin, wesoły człowiek, a jak jeszcze sprowadzi swoich kolegów na TS'a to atmosfera jak w wesołym autobusie.

I na koniec ja  ;)

A o Tobie mogę napisać, że jesteś: miła, piękna i utalentowana :D Za dużo ze sobą nie graliśmy, ale najgorsza nie jesteś  :)

A dziękuję  ;) Chciałbyś przekazać coś graczom od siebie?

Chciałem pozdrowić wszystkich graczy z którymi miałem przyjemność grać  :)

Dziękuję za wywiadzik i życzę miłego wieczoru  ;)

Dziękuję za uwagę. Proszę o ocenę (krytykę) oraz propozycję co mogę dodać jeszcze do wywiadów ;)

Ostatni wywiad: http://cskatowice.com/index.php?/topic/16836-15-micha%C5%82-z-tarnowa/

Zgłoszenia do wywiadu: http://cskatowice.co...ia-do-wywiadów/

https://cskatowice.com/topic/17045-16-%E2%98%86nethel%E2%98%86/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!