Jump to content

Locked Pilnowanie paki de_dust2 na A

Recommended Posts

• Cała zawartość 8
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Kolega pyskaty zrobił poradnik na temat obrony paki na B, to ja pokaże coś z A Ta "kampa" jest raczej znana, ale jako uzupełnienie tamtego poradnika myślę że może się przydać. 1. A więc, kładziemy

Last activity:

Kolega pyskaty zrobił poradnik na temat obrony paki na B, to ja pokaże coś z A :)

Ta "kampa" jest raczej znana, ale jako uzupełnienie tamtego poradnika myślę że może się przydać.

1. A więc, kładziemy pakę na A, na zielonej skrzynce :

de-dust20002.bmp

2. Lecimy na dół, na długiej :

de-dust20005.bmp

I w zasadzie już jesteśmy na wygranej pozycji. W tym momencie CT ma bardzo małe szanse na rozbrojenie paki. Nawet nie trzeba się zbytnio wysilać aby zabijać przeciwnika - wystarczy grać na czas, strzelać, chować się, i tak w kółko. CT w takiej sytuacji jest w podbramkowej sytuacji, nie ma spokoju bo typ strzela, no i wiadomą rzeczą jest że jesteśmy w uprzywilejowanej pozycji - ciężko jest z BS-a A zabić kogoś wychylającego tylko lekko z dołu na długiej.

taktyka niby prosta i oczywista, ale zabójczo skuteczna. Sam bardzo często postępuję tak w tego typu sytuacji, i żeby nie skłamać - 95% akcji kończy się powodzeniem - wybiciem wszystkich przeciwników, bądź eksplozją.

Pozdrawiam :D

https://cskatowice.com/topic/1170-pilnowanie-paki-de_dust2-na-a/

Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Last activity:
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!