Jump to content

Recommended Posts

• Cała zawartość 3
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Witam. Temat motywacji niewątpliwie wyczerpali już Cajmer oraz Persecutor, ale pokaże wam Moje źródło motywacji. W dużym stopniu robię to dla samego siebie - chcę być wysportowany, posiadać męską syl

Last activity:

Witam. Temat motywacji niewątpliwie wyczerpali już Cajmer oraz Persecutor, ale pokaże wam Moje źródło motywacji.

W dużym stopniu robię to dla samego siebie - chcę być wysportowany, posiadać męską sylwetkę i jakoś się prezentować, jednak przychodzą ciężkie momenty, gdzie potrzebujemy czegoś więcej.

Szczerze polecam ten kanał YT :

https://www.youtube.com/user/OdwazSieZycPL

Projekt Odważ Się Żyć

Zawiera on filmiki, mówiące o drodze do sukcesu wielkich ludzi, którzy dużo osiągnęli, np. Arnold Schwarzenegger, Derrick Coleman, Les Brown i nie tylko.

Wszystko oczywiście po Polsku, przetłumaczone i przedstawiony w ładny estetyczny sposób. Co najlepsze... Motywuje na nie tylko do siłowni, ale też do życia. Potrafi pomóc w ciężkich chwilach życia.

Filmiki nie powiedzą wam, że jesteście zajebiści i dacie rade. Da wam w kość - przedstawi wam prawdę. Że jesteście słabi i czas ruszyć dupę, czas się odbić od dna.

Zachęcam do śledzenia - nie pożałujecie :)

https://cskatowice.com/topic/11619-je%C5%BCeli-szukasz-motywacji-zajrzyj/

• 2 weeks later...
    Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    • 5 months later...
    Last activity:
    Hej! Nie widzisz zawartości tego postu?
    Sign In lub Create an account, aby korzystać ze wszystkich dostępnych funkcji!
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!