Jump to content

Locked Poradnik zmiana czcionki CS GO

Davis
     Share

Recommended Posts

• Cała zawartość 3
    • Temat został założony
    • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Najpopularniejsze posty

Witajcie, mianowicie chciałem Wam zaprezentować mały drobiazg w grze Counter Strike Global Offensive, który może urozmaicić niektórym wygląd gry. Chodzi tu o zmianę czcionki standardowej, którą mamy w

556589Opis.png

Witajcie, mianowicie chciałem Wam zaprezentować mały drobiazg w grze Counter Strike Global Offensive, który może urozmaicić niektórym wygląd gry. Chodzi tu o zmianę czcionki standardowej, którą mamy w grze po jej pobraniu, instalacji itp. Z pewnością wielu już zna ten manewr zmiany czcionki ale poradnik zrobiłem dla osób, które jeszcze o tym nie wiedzą lub nie wiedziały jak to zrobić. Sprawa jest bardzo prosta, została stworzona do tego specjalna strona z czcionkami, dzięki której możemy zmienić jej wygląd w grze pod własny gust. Od razu zaznaczam, że zmiana czcionki nie powoduje żadnych modyfikacji w "cfg" itp. Także o żadnego bana obawiać się nie musicie co gwarantuje osoba, która sama stworzyła nowe czcionki do gry. Ja również jestem użytkownikiem tych czcionek także żaden VAC i inne bany nie wchodzą kompletnie w grę ! Przechodząc do sedna sprawy, jak ją zainstalować oraz wszystkie rodzaje czcionek zobaczycie poniżej przy rubryce "Pobierz".

378917Instalacja.png

Instalacja sama w sobie jest beznadziejnie prosta, wystarczy robić krok po kroczku, który Wam przedstawię. 

+ Wchodzimy na dysk, gdzie zainstalowaną mamy grę CS GO

+ Następnie klikamy folder Steam -> SteamApps -> common -> Counter-Strike Global Offensive -> cs go -> resource -> flash

W tym miejscu należy wkleić pliki, które pobraliśmy :)

Powinno to wyglądać dokładnie tak jak na ss poniżej:

192428folder.png

896679Pobierz.png

Tak jak wspominałem wszystkie czcionki do pobrania oraz ich wygląd znajdziecie w linku, który znajduje się poniżej :)

http://fonts.spddl.de/

Życzę Wam udanej zabawy i to na tyle jeśli chodzi o ten poradnik :)

Poradnik został wykonany przeze mnie, nie był ściągany z innych stron, opis i  grafiki również wykonane przeze mnie, chciałbym zaznaczyć, że poradnik również nie ma na celu reklamowania strony tylko pokazać graczom, jak swobodnie można zmienić czcionkę w grze.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

• Create New...
    You are viewing the forum as guest.
    You do not have access to some content and features!